Handelsbetingelser

 

Familieskatten

Produkter og tjenester udbydes af Familieskatten, Morsøvej 11, 1.tv. – 2720 Vanløse, CVR-nr. 36129980.

Kontakt os via bevar@familieskatten.dk eller ring på 30 28 84 74.

BETALING OG LEVERING

Betalingen foregår direkte til Ringkjøbing Landbobank, reg.nr. 7670 ktn.nr. 5592105 via netbank eller girokort. Ved køb på mere end 50.000 kr. kan der aftales betaling i rater, hvor den første forfalder en uge efter første interview. Den sidste forfalder en uge efter det afsluttende interview.

Tekster leveres digitalt medmindre andet aftales. Hvis rettelsesrunderne, godkendelsen og leveringen af den færdige tekst ikke kan foregå elektronisk, løber der ekstra omkostninger på for håndtering og porto.

Ved levering af en færdigtrykt bog, har kunden ansvaret for at billeder og illustrationer ikke er omfattet af andres ophavsret. Alternativt har kunden ansvaret for at indhente samtykke fra indehaverne af ophavsretten.

OPHAVSRET til værker

Indtil teksterne er endelig godkendt har Familieskatten ophavsretten til materialet. Medmindre andet aftales deles ophavsretten mellem kunden og Familieskatten, efter hovedpersonen har godkendt tekst og/eller (levende) billeder, lyd. Familieskatten skal krediteres for værket.

KURSER og FOREDRAG

Hvis kunden melder afbud til et kursus, og afmeldingen falder tre eller fire uger før start, opkræves halvdelen af prisen i gebyr. Hvis der er kortere end to uger til kurset starter betaler kunden fuld pris. Dog kan kunden frit overdrage sin plads til en anden deltager. Familieskatten skal bare have besked om, hvem der får glæde af pladsen.

Har kunden booket et foredrag, som kunden aflyser, skal afbuddet falde senest en måned før arrangementet. Ellers koster det halvdelen af honoraret i gebyr. Aflyser kunden, eller flytter datoen, inden for to uger før det aftalte tidspunkt for arrangementet, opkræves det fulde beløb.

FORTRYDELSESRET

Når kunden har besluttet sig for at bestille Familieskatten til at løse en opgave, underskriver kunden en samarbejdsaftale. Derefter har kunden to uger, hvor aftalen kan fortrydes og få refunderet et eventuelt betalt beløb. Det kræver skriftlig besked.

AFLYSNING

Familieskatten forbeholder sig ret til at aflyse kurser og foredrag ved sygdom eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at finde en ny dato, alternativt at få pengene retur.